Investitie de un milion de euro in Sector 4 pentru doua terenuri din Bulevardul Metalurgiei

Prin HCL din decembrie 2023 s-a aprobat investiţia în obiectivul denumit „Dezvoltarea infrastructurii educaționale prin construirea unei grădinițe și a unei creșe în Bulevardul Metalurgiei nr 214-220”. Acestea vor aparține de Școala Gimnazială nr. 194 din strada Emil Racoviță (adresa oficială pe Bulevardul Alexandru Obregia 3A).

➣ Puteți citi hotărârea aici 👁

U_Shape_Scoala_Design

Exproprierile pentru terenurile din zona Metalurgiei, pe care se vor construi cele două imobile au fost aprobate în ședința CGMB din 8 aprilie 2024.

Valoarea acestor exproprieri din Bulevardul Metalurgiei nr. 214-220 se ridică la 5.722.139 de lei (aprox. 1.1 milioane de euro), sumă ce vă fi asigurată din fondurile proprii ale Sectorului 4.

Astfel, elevii de la Școala Gimnazială 194 vor învăța în containere modulare de ultimă generație.

Cu o capacitate dublă, de circa 480 elevi, containerele Școlii Gimnazială nr. 194 vor fi amplasate în formă de U, cu un regim de înălțime al construcției de Parter+1E.

Cele 20 de clase vor fi distribuite astfel:

  • Latura vestică – 3 săli de clasă și coridor de distribuție/etaj;
  • Latura estică – 2 săli de clasă/etaj;
  • Latura lungă – 5 săli de clasă/etaj.

U_Shape_Scoala_Design

Totodată, vor fi amplasate și trei căi de evacuare. Valoarea totală a investiției în proiectul „Dezvoltarea infrastructurii educaționale prin construirea unei grădinițe și a unei creșe în Bulevardul Metalurgiei nr 214-220” este de aproximativ 28,7 milioane de lei (TVA inclus).

LOGO_Short-_Premier_Imobiliare Vezi oferta noastra de apartamente de vanzare din Metalurgiei ⮘