Despre noi

Cartierul Metalurgiei construit intre anii 1970-1980, a capatat o noua dimensiune in perioada de dupa 2010. Zona se bucura de o mare notorietate deoarece arhitectii regimului comunist au acordat o atentie deosebita arhitecturii si peisagisticii din zona. In zona veche regasim la bulevarde blocuri cu regim mare de inaltime, iar in spate sunt pozitionate blocurile cu 4 etaje, foarte aerisite, pozitionate de regula in careuri ce au parcuri intre ele. Zona este puternic inverzita deoarece vegetatia este planta cu peste 40-50 ani in urma.

 Zona noua s-a conectat puternic cu zona veche, cu precadere dupa aparitia mall-ului Carrefour Grand Arena. Accesul facil la orice punct al orasului, distanta de cateva minute pana la orice mare centru comercial, preturile bune ale locuintelor si varietatea mare de oferte, toate aceste avantaje fac ca Metalugiei- Alexandru Obregia sa fie una dintre zonele dorite ale momentului.

Portalul Apartamente-Metalurgiei.ro isi propune inca din 2010 sa prezinte toate avantajele si infrastructura perimetrului delimitat de Bd. Constantin Brancoveanu-strada Turnu Magurele- strada Emil Racovita-Bd. Metalurgiei-Piata Sudului-Soseaua Berceni. 

Ne place sa credem ca avem misiunea de a contribui la indeplinirea unui vis…acela de a facilita achizitionarea unui spatiu locativ investit cu titulatura unui camin cald si primitor.