CONTINUĂM ACTIVITĂȚILE DE IGIENIZARE A SPAȚIILOR PUBLICE DIN SECTORUL 4

În contextul evoluției accelerate a pandemiei cu noul coronavirus, Primăria Sectorului 4 continuă activitățile de igienizare a tuturor spațiilor publice de pe raza sectorului 4. În această acțiune sunt implicați în jur de 60 de operatori și 20 de autospeciale aparținând operatorului de salubrizare și ale S.C. TOTUL VERDE. S.A. care gestionează întreținerea spațiilor verzi.

Aceștia vor fi în teren seară de seară, în intervalul 19.00 – 05.00 și vor interveni atât pe bulevarde, cât și pe străzile adiacente, pentru spălarea și igienizarea mobilierului stradal, a trotuarelor, a stațiilor de autobuz și de tramvai, a pasajelor pietonale și a celor rutiere. O atenție deosebită va fi acordată scărilor și balustradelor de intrare în clădiri publice și în blocurile de locuințe, care vor fi de asemenea igienizate în fiecare seară. 

Operatorii de la salubrizare vor folosi în activitatea lor doar produse de curățenie omologate, non-toxice pentru oameni, cât și prietenoase cu mediul înconjurător. 

„Este important să înțelegem că în această perioadă critică, ține de fiecare dintre noi să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi în siguranță! Purtați mască de protecție în spațiile publice, respectați regulile de distanțare fizică și extrem de important, aveți încredere în sfaturile medicilor”, le transmite oamenilor, doctorul Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.