Call Center: 0727.737.220
Stiri & Media
Home » Stiri imobiliare » Costurile mici de intretinere
casuta

Costurile mici de intretinere

Cine nu isi doreste o intretinere mica, mai ales pe timpul sezonului rece? Cu totii putem plati o intretinere mica, daca suntem atenti unde ne mutam!

In cazul persoanelor care locuiesc la bloc, lucrurile sunt mai complicate. Din pacate, nu intotdeauna sunt costuri individuale. Majoritatea proprietarilor de apartament se plang pentru faptul ca platesc in plus, din cauza neglijentelor vecinilor sau a administratorilor. Haideti sa vedem ce pot face clientii pentru a-si reduce la minim cheltuielile aferente locuintei!

In timp, blocurile noi au dobandit o imagine de eficienta termica sporita. In primul rand, o explicatie  in acest sens este faptul ca materialele folosite sunt de ultima generatie. In al doilea rand, un bloc nou nu implica absolut niciun fel de investitie legata de instalatiile electrice, sanitare, zugraveala sau tamplarie.

Plus de asta, dezvoltatorii din perioada de criza stiu ca economiile la intretinere sunt un argument decisiv pentru potentialii clienti, cum este si normal! Astfel, multe constructii noi au dobandit clasa A dupa certificarea energetica, in prezent obligatorie in orice tranzactie. Atunci cand iau in calcul mutarea intr-un ansamblu nou, care promite economii la energie, oamenii ar trebui sa fie atenti la costurile administrative.

Bineinteles, exista si capcane. Una dintre acestea poate aparea in cazul constructiilor care nu pun la dispozitia clientilor toate utilitatile. Unii dezvoltatori promit clientilor ca acestea vor fi livrate in curand, insa uneori ele intarzie sa apara suficient de mult timp, incat sa creeze un disconfort important locatarilor.